Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Субота, 20.04.2024
Головна » 2012 » Вересень » 12 » 1 жовтня стартує новий конкурсний добір програми "ЗАВТРА.UA" Фонду В.Пінчука
11:31
1 жовтня стартує новий конкурсний добір програми "ЗАВТРА.UA" Фонду В.Пінчука
«Завтра.UA» – це перша в Україні загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді, що здійснюється за рахунок приватних коштів. Вона є частиною комплексу проектів Фонду Віктора Пінчука в галузі освіти й науки. Головна стратегічна мета Програми – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти України із середовища найкращих студентів вітчизняних вищих навчальних закладів. Програма спрямована на те, щоб талановита студентська молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні.

З 1 по 25 жовтня 2012 року розпочинається прийом та реєстрація документів на участь у відкритому загальнонаціональному конкурсному доборі-2012 Стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA», участь в якому можуть брати студенти 3-6 курсів очної форми навчання. Напрямки діяльності Програми «Завтра.UA»:
 Виплата щомісячної стипендії впродовж року;
 Підтримка проектів стипендіатів;
 Участь стипендіатів у спільних соціальних ініціативах і цікавих заходах Фонду;
 Надання додаткових можливостей для особистого розвитку, спілкування, обміну досвідом та інформацією.

Конкурсний добір проводитиметься за такими напрямками: 1. Математика і механіка 2.Інформатика і обчислювальна техніка 3. Фізика і астрономія 4. Науки про Землю (географія, екологія, геологія) 5. Інженерія та енергетика 6. Електронна техніка та прилади 7. Транспорт 8.Матеріалознавство, гірництво та металургія 9. Хімія 10. Медицина 11. Біологія та біотехнології 12.Сільськогосподарські науки 13. Архітектура та будівництво 14.Психологія та соціологія 15.Педагогіка і освіта 16.Економіка та менеджмент 17.Історія 18.Філософія, культура, мистецтво 19.Філологія та журналістика 20.Політологія й міжнародні відносини 21.Право й державне управління 22.Військові науки та національна безпека.

Роботи та пакет документів подавати Голові НТСА ЗНУ Доброскок Світлані  (4 навч. корпус, 314 каб., т.: 280-41-07) до 18 жовтня 2012 року.
Переглядів: 1937 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Володимир  
0
Ви б тільки останнє речення змінили :)
Оскільки документи на конкурс приймає НСТ КНЕУ, к.252, І корпус.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]