Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Вівторок, 23.04.2024
Головна » 2011 » Березень » 31
Вебометричний рейтинг університетів світу (анг. Webometrics ranking of world’s universities ) – рейтинг університетів світу, за яким аналізують ступінь представлення університетів в інтернеті.

Рейтинг складають з 2004 року і публікують двічі на рік (у червні та січні). Його складає лабораторія кибірметрики (Cybermetrics Lab) Національної дослідницької ради Іспанії (National Research Council, CSIC), яка діє при Міністерстві освіти Іспанії. Рейтинг починався з аналізу 6 000 університетів у 2004 році, на сьогодні аналізують 20 000 вищих навчальних закладів і визначають їхнє місце відповідно до ступеня пердставлення в інтернеті, застосовуючи свою власну методологію оцінки.

Топ українських університетів згідно за рейтингом "Вебометрика" (Webometrics) та місце у світовому рейтингу станом на січень 2011 року: 

Нац ... Читати далі »

Переглядів: 2043 | Додав: Pavel | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (4)

Студентський бізнес-інкубатор КНЕУ ім. Вадима Гетьмана та Українська вища школа бізнесу за підтримки Студентської Академічної Ради КНЕУ запрошують прийняти участь у фінансово-освітній тренінг-грі «WECANOMY»

Вікеномія – це місце, де збираються студенти, які хочуть змінити своє життя на краще, але поки що не знають як. Моделюючи своє життя за допомогою гри, учасники можуть зрозуміти де вони знаходяться в даний момент, і виробити нові стратегії, які приведуть їх до фінансових успіхів.
Що дасть Тобі гра Вікеномія:
- застосувати знання з фінансів та економіки на практиці;
- навчитися швидко приймати бізнес-рішення;
- розвинути підприємницькі здібності;
- оцінити свою схильність до ризику;
- розробити власні стратегії успіху;
- знайти нових друзів, налагодити партнерські зв’язки;
- вдосконалити здатність аналізувати, прогноз ... Читати далі »
Переглядів: 1428 | Додав: Pavel | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)