Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2012 » Лютий » 12
Міжнародна організація JCI Youth, за підтримки САР КНЕУ, починає свій проект StepUp, в рамках якого Ви зможете познайомитися з найбільшими компаніями України, їх діяльністю, дізнатися про процес прийняття на роботу, особливі вимоги до своїх кандидатів!

15 лютого Ви матимете чудову нагоду поспілкуватися з представниками фінансового і CBD відділів компанії Procter & Gamble! Вони нададуть корисну інформацію про свої відділах, актуальні вакансії, умови роботи, вимоги до своїх співробітників і кандидатів, корпоративну і соціальну відповідальність, про можливість подальшого саморозвитку, приведуть Вам приклади з реального життя!

Місце проведення: проспект Перемоги, 54/1, головний корпус КНЕУ, аудиторія 459.

Час проведення: 15 лютого, з 13:15 до 14:40.

Реєстрація: ... Читати далі »

Переглядів: 899 | Додав: Pavel | Дата: 12.02.2012 | Коментарі (0)

Сьогодні про успіхи Грузії говорять усі. Країна, яка повстала із попелу, шаленими темпами розвиває інфраструктуру і проводить успішні реформи є цікавим прикладом для наслідування.

9 лютого Студентська академічна рада КНЕУ організувала ексклюзивну лекцію Лариси Бурякової для студентів КНЕУ і всіх бажаючих.

Відомий російський економіст, науковий співробітник Інституту економічного аналізу і авторка книги "Почему у Грузии получилось" розповіла про про практику проведення ліберальних реформ на прикладі Грузії і відповіла на питання слухачів.


... Читати далі »

Переглядів: 976 | Додав: Pavel | Дата: 12.02.2012 | Коментарі (0)

Запрошуємо Вас взяти участь у круглому столі, який організує Французько – Український Інститут менеджменту «Як досягти успіху в працевлаштуванні», що відбудеться 15 лютого 2012 року о 15:00 за адресою: проспект Перемоги 54/1 (головний корпус КНЕУ ім. Гетьмана), аудиторія 214.

Запрошені:

· Alexandre De Raemaeker -директор рекрутингового агенства Diamond International Ltd

· Edouard-Laurent DORGESЄ –HR- директор підприємства Leroy Merlin

· Представники французьких компаний в Україні.

Робоча мова: французька, англійська.
З основними тезами презентації Alexandre De Raemaeker можна ознайомитись на сайті: kyivpost.com
Переглядів: 859 | Додав: Pavel | Дата: 11.02.2012 | Коментарі (0)