Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2012 » Березень » 26 » Анонс: лекція-дискусія із Борисом Тарасюком.
15:14
Анонс: лекція-дискусія із Борисом Тарасюком.

Наукове студентське товариство запрошує взяти участь в лекції-дискусії із Борисом Тарасюком на тему: «Перспективи співпраці України з ЄС та Митним союзом: недоліки та переваги», яка відбудеться 28 березня (середа), 13:15-14:30 в конференц-залі (І корпус КНЕУ).

Борис Іванович Тарасюк — український політик і дипломат, голова Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва, голова громадської ради часопису «ЄвроАтлантика», лідер Народного Руху України. Міністр закордонних справ України в урядах Валерія Пустовойтенка, Віктора Ющенка, Юлії Тимошенко, Юрія Єханурова та Віктора Януковича.

Борис Тарасюк на дипломатичній службі, будучи кар’єрним дипломатом, працював в Місії України при ООН (1981-1986), був Послом України в Брюсселі (1995-1998, Бенілюксі, НATO, ЗЄС). З 1992 року йому присвоєний дипломатичний ранг Надзвичайного та Повноважного Посла. В 1997 році Б.Тарасюк переміг у номінації "Дипломат року", нагороджений найвищими державними нагородами Аргентини, Бразилії, Франції, Литви, Польщі, Португалії та Швеції, відзначений Державним Орденом за заслуги I II III ступеня. У травні 2003 р. обраний головою Народного Руху України. Народний депутат України 6-го скликання з листопада 2007 року.

Володіє англійською, французькою. Захоплення: настільний теніс, більярд, робота з деревом.

Для участі необхідно пройти on-line реєстрацію(будь ласка, зареєструйтесь, це дасть нам можливість зорієнтуватися в Вашій зацікавленості). Запрошуємо всіх активних! :)

Нагадування в соціальних мережах: http://vk.com/nst_tarasyuk
Переглядів: 757 | Додав: Pavel | Теги: Борис Тарасюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]