Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Субота, 20.04.2024
Головна » 2012 » Березень » 13 » Cерія лекцій від факультету маркетингу
14:12
Cерія лекцій від факультету маркетингу
З метою поглиблення професійної орієнтації економістів-маркетологів, Факультетом управління персоналом та маркетингу, Кафедрою маркетингу та Студентською академічною радою ФУПтаМ, заплановано проведення серії лекцій присвячених організації маркетингу та загальним питанням управління на вітчизняних підприємствах. Запрошуються всі охочі та небайдужі!

20 березня, 13.15, 132 ауд.
Прогнозування попиту
Дмитро Фомін (Procter & Gamble) розповість як такі гіганти, як Procter & Gamble, здійснюють прогнозування попиту на свою продукцію, і для чого потрібно це робити.

22 березня, 13.15, 132 ауд.
Мотивація
Мілена Шиманська (Procter & Gamble) розповість про одну з головних функцій управління - мотивації, які її види використовують в Procter & Gamble і як це впливає на співробітників.

27 березня, 13.15, 132 ауд.
Сучасні моделі брендингу
Василь Доронін (ARTLAB Industries) розповість про сучасні моделі брендингу, як нині створюють бренди в умовах українського ринку і що варто знати бренд-менеджеру.

29 березня, 13.15, 132 ауд.
Розробка плану комунікацій
Аліна Фролова (RAM Advertising Group) розповість про комунікаційної політики, як скласти план комунікацій на будь-який період часу і що варто враховувати в медіаплануванні.

3 квітня, 13.15, 132 ауд.
Виведення нової торгової марки
Олексій Безуглий (Оболонь) розповість про виведення нової торгової марки, які бар'єри входження на ринок і як це робить «Оболонь».

17 квітня, 13.15, 132 ауд.
Event-marketing
Олексій Осадчук (Atlantic Group) розповість про свою сфері діяльності - event-marketing і які функції виконують івенти як один з інструментів маркетингу.
Переглядів: 799 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Юлія  
0
Я б з задоволенням відвідала всі лекції, вони надзвичайно цікаві....!!!Проте з розкладом взагалі не виходить.!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]