Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Середа, 24.04.2024
Головна » 2012 » Березень » 15 » Дизайнер-активіст розробив вуличні показники для Києва. ФОТО
12:05
Дизайнер-активіст розробив вуличні показники для Києва. ФОТО

Столичний активіст-дизайнер Ігор Скляревський знайшов спосіб полегшити життя киянам та гостям міста. Чоловік розробив макети з туристичного ознакування для столиці. Скляревський пропонує карти, вказівники, інформаційні носії та вуличні показчики, виконані на коричневому тлі з зеленим обрамленням. За словами автора проектів такою, систему туристичного ознакування побачать сьогодні на художній раді в Головному управлінні архітектури Києва.

"Це розробляється як взаємопов’язана система, яка включатиме туристичну, вуличну, транспорту навігацію, розроблену в єдиному стилі та за єдиною логікою. І головне, ці складові "знатимуть" одна про іншу і будуть посилатися одна на іншу", - сказав Скляревський у коментарі "Українській правді. Київ".

Він додав, що так само, як і схему столичного метро, розробив вказівники з власної ініціативи.

"Це моя приватна ініціатива. Мені цю роботу ніхто не замовляв, але я її готовий віддати місту безкоштовно. 14 березня я презентував розробки на художній секції Головного управління архітектури. Їхнє рішення буде відомо пізніше", - сказав Скляревський.






Як відомо, раніше Скляревський розробив карту столичного метро разом з іншими видами громадського транспорту. Карту він готовий безкоштовно подарувати Києву, щоб киянам і гостям столиці було легше орієнтуватися у місті. 

Наприкінці листопада 2011 року Київрада затвердила варіан вказівників, якими підпишуть столичні вулиці.  До слова, таблички написані з помилками, зокрема Хрещатик написали латиницею як Kresghatyk, хоча правильно Khreshchatyk.

Переглядів: 1195 | Додав: Pavel | Теги: Новини Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]