Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 28.03.2024
Головна » 2012 » Квітень » 3 » Ярмарок вакансій. Як вдало використати свій шанс.
09:29
Ярмарок вакансій. Як вдало використати свій шанс.

10 та 11 квітня 2012 відбудеться традиційний ярмарок вакансій «Імпульс-2012». Як завжди очікується велика кількість різнопланових компаній-учасників, що шукатимуть можливості отримати знайти кращих нових співробітників. Серед компаній-учасників, як представники суто українського бізнесу так і великі транснаціональні компанії. Вакансій багато, вони різнопланові. Від часткової зайнятості на позиції, що не потребують високої кваліфікації, до позицій на які, шукають  обдарованих людей з глибинними знаннями в предметі, з якого отримують освіту.

Станом на 29 березня 2012 року сформовані наступні списки роботодавців:

10 квітня : КНУ ім. Тараса Шевченка, пр-т Академіка Глушкова 4 Г

Список компаній-учасників: Мелексис, 3Shape, Credit Collection Group, Group DF International Ukraine, Softheme, Сільпо, Nestlé в Україні, SMART business, ГРАВЕ Україна, Software MacKiev, САН ІнБев Україна, Coca-Cola, Materialise

11 квітня : КНУ ім. Тараса Шевченка, Бульвар Т. Шевченка 14

Список компаній-учасників: Group DF International Ukraine, Сільпо, Леруа Мерлен Україна, REHAU, САН ІнБев Україна, Ernst & Young, Coca-Cola, Логрус Україна

Ярмарок вакансій це гарна можливість особисто поспілкуватись із представниками компаній для молоді і, навпаки, для представників компаній з майбутніми співробітниками. Це зустріч, а до зустрічей в діловому світі прийнято готуватись.

Ось декілька деталей, які варто мати на увазі при підготовці до відвідин ярмарку вакансій.

1. Краще заздалегідь вирішити, які саме учасники ярмарку для вас найбільш цікаві. Знайти їх список можна на сторінці присвячені цьому заходу на сайті stud-centr.univ.kiev.ua. Дуже доречним буде заздалегідь продумати, які саме питання ви хочете з’ясувати при зустрічі. Питання бажано формулювати чітко, так набагато більша можливість, отримати на них відповіді та справити гарне враження на співробітника компанії, що відповідатиме на них. Варто мати на увазі, що з великою ймовірністю на стенді з вами спілкуватиметься людина, що має далеко не останню роль в вирішені вашої подальшої робочої долі.

2.Важливо принести з собою декілька друкованих примірників  вашого резюме. Важливо лишити свої інформацію про себе роботодавцю. В більшості випадків людям, що лишають резюме під час ярмарок вакансій згодом телефонують роботодавці.

3. Не варто ігнорувати презентації та освітні семінари, що проходять під час заходу. Вони гарна можливість дізнатися багато корисного про ринок праці з перших вуст.

4. Як ніде, в процесі пошуку роботи важливо мати позитивний настрій. Зустріч на ярмарку по своїй суті міні співбесіда. Тож все, що актуально для співбесід, актуально і тут.

Не одна сотня людей вже знайшли роботу завдяки ярмаркам вакансій «Імпульс» тож і у вас все вийде.

Бажаємо успішного пошуку!

Переглядів: 1004 | Додав: Pavel | Теги: ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]