Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2012 » Квітень » 4 » Кольорові курчата замість великодніх яєць! Фото:)
14:28
Кольорові курчата замість великодніх яєць! Фото:)

Напередодні Великодня у США вирують дискусії: чи варто купувати і продавати кольорових курчат. У США замість святкових яєць можна купити кольорових курчат найнезвичніших кольорів: від помаранчевого і фіолетового до флюорисцентного. Розвага з перефарбуванням курчат була популярною сезонною особливістю впродовж століть в Америці, але потім її почали забороняти, пише The New York Times.

Приблизно у половині штатів у США практика перефарбовування тварин є незаконною, але, наприклад, у Флориді нещодавно була скасована 45-річна заборона на такий "тюнінг", і це викликало гнів захисників тварин. Щоб одержати кольорових курчат, барвники вводять у яйця на 18 день інкубаційного періоду. У яйце через маленький отвір вводиться харчовий барвник. Потім дірка заліплюється воском і яйце повертається назад до інкубатору.

Відтак пташеня вилуплюється вже перефарбованим у незвичний колір. Колір зберігається лише кілька тижнів: він зникає по мірі того, як курчата ростуть, і їхнє пір’я набуває нормального кольору.


Переглядів: 1462 | Додав: Pavel | Теги: Цікаво! | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]