Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2012 » Квітень » 19 » Міносвіти просить вузи включити студентів до складу приймальних комісій.
18:18
Міносвіти просить вузи включити студентів до складу приймальних комісій.

Відкритість проведення вступної кампанії-2012 планується забезпечити шляхом включення представників студентства до складу приймальних комісій. З таким проханням міністр освіти звернувся до керівників вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.
У листі, підписаному міністром Табачником, зазначається, що до міністерства надходять звернення органів студентського самоврядування, а також молодіжних громадських організацій щодо необхідності забезпечення відкритості та прозорості при проведенні прийому до вищих навчальних закладів у 2012 році. 
Зважаючи на це Міністерство освіти просить включити до складу приймальної комісії представника органу студентського самоврядування вищого навчального закладу для участі у роботі приймальної комісії. 
Нагадаємо, приймальна комісія є робочим органом вищого навчального закладу, на який покладено організацію прийому вступників. 
Вступна кампанія та прийом заяв від вступників у 2012 році розпочнеться 2 липня, цьому передуватиме проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів. 
ЗНО розпочнеться 15 травня та триватиме до 7 червня. Додаткову сесію ЗНО буде проведено з 18 до 23 червня. Участь у ЗНО мають намір взяти майже 329 тис. зареєстрованих учасників.

За матеріалами: Освіта.ua

Переглядів: 976 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]