Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Вівторок, 23.04.2024
Головна » 2012 » Березень » 20 » Розпочався міжнародний конкурс бізнес проектів - Всесвітній кубок SIFE
19:49
Розпочався міжнародний конкурс бізнес проектів - Всесвітній кубок SIFE

Інститут вищої освіти  Київського національного економічного  університету  ім. В. Гетьмана разом із SIFE Ukraine оголошують про початок міжнародного конкурсу з бізнес проектів. Метою даного заходу є зібрати найкращих лідерів сьогодення та майбутнього з усього світу для створення більш відповідального суспільства, використовуючи позитивні синергії бізнесу.

Що таке SIFE?

SIFE – це міжнародна некомерційна організація, яка співпрацює із лідерами у сфері бізнесу та вищої освіти для того, щоб мобілізувати студентів задля покращення умов життя у їхніх соціальних середовищах перебування і одночасно допомогти їм стати соціально відповідальними бізнес лідерами.

Як це працює?

Студенти, що беруть участь у змаганнях, обєднуються у команди в своїх університетах та застосовують свої вміння, знання та навички на практиці, розробляючи широкомасштабні проекти, головною ціллю яких є покращення якості життя та соціальних стандартів для людей, які потребують цього. Щорічні змагання на регіональному та національному рівнях являють собою форум усіх команд, які презентують результати втілення своїх проектів, що оцінюються суддями - елітою місцевого бізнес середовища. Переможці місцевого етапу запрошуються на престижний кубок світу SIFE.  Щоб дізнатися більше натиснітьтут.

Що ми пропонуємо

Якщо Ви вважаєте себе справжнім лідером, який знає як на практиці змінити життя суспільства на краще вже сьогодні, ми будемо раді ознайомитися із Вашими ідеями за адресою KNEU.SIFE@gmail.com. Надсилайте, будь ласка, Ваші пропозиції у форматі файлу MS Word (максимум 2 сторінки друкованого тексту, повинен містити основну суть, мету та засоби реалізації, назва файлу повинна містити Ваші прізвище та імя).

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресами:

KNEU.SIFE@gmail.com та http://www.sife.in.ua/web/

Хто знає, можливо, саме тобі судилося стати наступним Білом Гейтсом?

Переглядів: 752 | Додав: Pavel | Теги: SIFE | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]