Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 28.03.2024
Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Студенти КНЕУ прибрали парк "Нивки". Чистий Київ - це реально!
23:28
Студенти КНЕУ прибрали парк "Нивки". Чистий Київ - це реально!

Місцевий парк «Нивки» (Шевченківського району, біля станції метро Берестейська)здавна є улюбленим місцем відпочинку мешканців та гостей міста.

Восени тут по-особливому ошатно, приємно вражаючи різнобарв’ям, тишею та спокоєм. Проте неприбране сміття, залишене неохайними відпочивальниками, руйнує загальне враження від чудових пейзажів та досаджає відвідувачам парку.

Суботнього ранку 20 жовтня 2012 року студенти КНЕУ разом із кандидатом у народні депутати від 223 округу – Євгенієм Осадчим провели екологічну акцію «Чистий Київ – це реально!». Акція була спрямована на очищення території парку від сміття та закликати киян до збереження, та підтримання, у належному стані, природних столичних рекреаційних зон. Адже від нас залежить , що ми передамо у спадок своїм нащадкам. Збережімо та примножимо «зелені перлини» столиці!

Величезна купа зібраного сміття була утилізована в поліетиленові пакети та вивезена з території парку. Цей захід став внеском небайдужої молоді та кандидата у народні депутати від 223 округу – Євгенія Осадчого у відродження парку «Нивки».

Студенти КНЕУ та Євгеній Осадчий,  поспілкувавшись із мешканцями прилеглих будинків та працівниками «Зеленбуду», отримав щиру подяку та схвалення за проведення акції. Натомість кандидат у народні депутати пообіцяв постійно дбати про збереження паркової зони у належному стані та, згідно з передвиборчою програмою, ввести мораторій на зменшення площ скверів і парків у столиці та по всій Україні.

Осадчий Євгеній: "Я зобов’язуюсь не лише провести реконструкцію парку «Нивки», а й облаштувати на території району нові зони відпочинку: спортивні майданчики, атлетичний зал, плавальний басейн, забезпечити вільне користування існуючою спортивною інфраструктурою."

Переглядів: 10229 | Додав: Pavel | Теги: Осадчий, Чистий Київ - це реально!, Студенти КНЕУ прибрали парк Нивки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]