Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 25.04.2024
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 »
На засіданні Студентської Академічної Ради, що відбулося 30.11.2010 року, голови САР факультетів виступили з пропозицією, яка надійшла від студентства з приводу роботи електронного журналу. Електронний журнал був створенний з метою забезпечення умов прозорості, гласності системи контролю та оцінки успішності навчання студентів, але обмеження доступу студентів до журналу академічної групи не сприяє цьому процесу. Процес навчання є гласним, адже він відбувається в межах груп і тому студенству незрозуміло, чому оцінка цієї діяльності є прихованою. більшість викладачів в присутності групи оголошують оцінки за навчальні завдання, пояснюють критерії оцінювання і це сприяє процесу розвитку демократизації навчального процесу. САР звернулася ... Читати далі »
Переглядів: 1275 | Додав: Pavel | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (6)

Протягом кількох днів юристи-практики та фахівці правових наук намагатимуться підвищити рівень правової культури серед населення, а також ділитимуться досвідом зі студентами. Водночас досі в Україні проблематичним лишається працевлаштування випускників юридичних факультетів. У Мін’юсті цю проблему мають намір вирішити вже найближчим часом. Одним із завдань Всеукраїнського тижня права організатори називають сприяння тому, щоб українці не лише розширювали свої правові знання, але й вчилися їх застосовувати. Щоправда, реально заходи Всеукраїнського тижня права пройдуть лише у столиці, до того ж, у більшості своїй призначені вони для студентів та практиків. Окрім спеціалізованих майстер-класів, конференцій та круглих столів, в рамках тижн ... Читати далі »
Переглядів: 1408 | Додав: Pavel | Дата: 07.12.2010 | Коментарі (0)

У День Студента Студентська Академічна Рада КНЕУ ім. Гетьмана проводила фотоконкурс на найкраще фото студентів. Наші фотокори, озброївшись камерами, пробиралися у всі "найгарячіші точки" університету. Фотографії можна переглянути у розділі ФОТОКОНКУРС ДО ДНЯ СТУДЕНТА
АЛЬБОМ БУДЕ ОНОВЛЮВАТИСЯ ЩОДЕННО! ОТОЖ, ЗАХОДЬ НА НАШ ПОРТАЛ ТА ЗНАХОДЬ СЕБЕ І СВОЇХ ДРУЗІВ!
Переглядів: 1201 | Додав: Pavel | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (0)

19 листопада відбувся круглий стіл «2011 – Рік освіти та інформаційного суспільства: студенти для країни», організований Всеукраїнською студентської ради при Міністерстві освіти і науки України та Студентським парламентом Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У круглому столі взяли участь 65 представників від органів студентського самоврядування з усіх регіонів України. За результатами була прийнята резолюція з пропозиціями до Міністерства освіти і науки, Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента щодо вдосконалення системи вищої освіти та соціального захисту студентів.

У зустрічі взяла участь заступник директора Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Тамара Пушкарьова, яка розповіла про плани Міністерства стосовно проведення Року освіти та інформаційного суспільства.

«Ми визначили чотири пріоритетні напрямки – покращення якості освіти, соціальний захист, працевлаштування та студентське самоврядування. Саме ... Читати далі »

Переглядів: 959 | Додав: Pavel | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (0)

Студентська академічна рада КНЕУ ім. Гетьмана та Європейська бізнес асоціація запрошують на зустріч з директором з розвитку ООО "Сандора" - Романом Радько. Зустріч буде присвячена розвитку компанії "Сандора", історії успіху, кар'єри Романа Радько, а також можливостям влаштування на роботу в компанії "Сандора".
Зустріч відбудеться 2 грудня о 16:15 у конференц-залі 1 корпусу (проспект Перемоги, 54/1).
Інформація за телефонами: 093 592-02-96, 063 259-61-44.
Переглядів: 1350 | Додав: Pavel | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (0)

24 листопада 2010 року о 14:40 у приміщенні головного корпусу КНЕУ (проспект Перемоги, 54/1, аудиторія №428) відбудеться презентація Програми для випускників The Challenge Initiative «Бритіш Американ Тобакко Україна», під час якої представники компанії розкажуть про вимоги до кандидатів, можливості в рамках програми та перспективи побудови кар’єри.

«Бритіш Американ Тобакко Україна» – перше спільне підприємство з іноземними інвестиціями у тютюновій галузі України. Нині компанія відіграє значну роль на тютюновому ринку України і пропонує споживачам продукцію найвищого міжнародного ґатунку.

Щороку «Бритіш Американ Тобакко Україна» проводить конкурс серед випускників вищих навчальних закладів і надає переможцям можливість працювати, розвиватися та будувати кар’єру в середовищі професіоналів міжнародного рівня.

Програма для випускників The ... Читати далі »
Переглядів: 968 | Додав: Pavel | Дата: 20.11.2010 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це - Міжнародний день студента. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства, і ідея власного свята завжди будоражила їхні молоді душі. Ідея створення міжнародного об'єднання студентської молоді зародилася в Європі наприкінці XIX століття. У 1893 році в Женеві був скликаний Міжнародний конгрес студентів-соціалістів, що прийняв рішення: установити і розвивати зв'язки між студентами різних країн. Істотний вплив на розвиток студентського руху зробили трагічні події осені 1939 року в Чехословаччині. Тоді 17 листопада тисячі студентів міста Праги та їхніх викладачів заповнили вулиці міста, протестуючи проти гітлерівської окупації, але вони були арештовані німецько-фашистською владою і розстріляні, або відправлені в ... Читати далі »
Переглядів: 1139 | Додав: Pavel | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (1)

САР КНЕУ ім. Гетьмана організовує непересічну подію - довгоочікуваний майстер-клас з акулою українського бізнес-океану ОЛЬГОЮ ГУЦАЛ. Запрошуємо усіх охочих відвідати захід 12 листопада, початок о 11-45, місце проведення - конференц-зал головного корпусу університету. Через обмеженість місць і велику кількість бажаючих, потрібно зареєструватися ТУТ!

Довідково:

Ольга Гуцал

Должность: генеральный директор ООО «Камион-Оил», владелица ювелирного салона «Абрикос»
Возраст: 46 лет
Количество подчинённых: 111 человек
Бизнес-принцип: не обращать внимания на конкурентов
Ольга Гуцал любит автомобили ... Читати далі »

Переглядів: 1831 | Додав: Pavel | Дата: 06.11.2010 | Коментарі (0)

У жовтні 2010 року компанія «Ернст енд Янг» розпочала новий проект професійної підготовки студентів «Університет «Ернст енд Янг». Завдання цього проекту – надати студентам можливість обговорити напряму із співробітниками різних рівнів компанії ключові тенденції в розвитку професії та можливі напрямки розвитку кар’єри. Залежно від зацікавлень та обраного фаху, студенти можуть 

обрати один модуль для участі в заняттях – аудит, податки чи ІТ-аудит. З жовтня 2010 р. по квітень 2011 р. в офісі компанії «Ернст енд Янг» у Києві для студентів будуть проводитися заняття з представниками різних відділів, які ознайомлять студентів з актуальними проблемами у відповідних

галузях, поділяться власним ... Читати далі »

Переглядів: 865 | Додав: Pavel | Дата: 06.11.2010 | Коментарі (0)