Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Анонс: Майстер-клас від зірки Українського бізнесу Гарі Корогодського та молодих підприємців “Як почати свій бізнес і втілити мрії в життя”.
16:57
Анонс: Майстер-клас від зірки Українського бізнесу Гарі Корогодського та молодих підприємців “Як почати свій бізнес і втілити мрії в життя”.

Можливо ти дивився "бізнес-секрети з Олегом Тіньковим”. Це програма, в яку приходять десятки молодих людей і розповідають, як вони створили бізнес з нуля і тепер мають багатотисячні обороти. А до тебе приходила думка, як починали ті, хто зараз керує великими компаніями? Які дії вони робили?  Як вирішували свої проблеми? І як насолоджувались перемогами?

В бізнес-клубі "Young Stars” зібрались молоді люди, які просто перестали мріяти, і почали діяти. Вони такі самі, як і ТИ. І вони готові поділитись знаннями та досвідом, чому в них вийшло досягнути цілі, яку вони собі поставили.

Тож 28 лютого (вівторок) в Києві пройде феноменальний Майстер-клас від зірки Українського бізнесу та молодих підприємців з клубу Young Stars. Вже близько тисячі молодих осіб виявили бажання бути там.

Хто буде виступати?

Гарі Корогодський.
Один з найвпливовіших українських комерсантів. Входить в список: «200 найбагатших людей України». В дитинстві мріяв стати адміністратором в театрі. Трудовий стаж почав зі сторожа в хлібобулочної та нічного пломбіратора в автобусному парку. Нині співзасновник ТРЦ Dream Town і фітнес-центру "Акваріум", заспиною у якого ряд успішно реалізованих проектів у багатьох сферах великого і середнього бізнесу. Під час майстер-класу у Вас буде можливість не тільки дізнатися, якпобудувати і розвинути прибутковий бізнес, з чого почати, куди бігти, де взяти гроші, а також дізнатись чи їдять курку руками.

Ростислав Малечкович

За освітою спеціаліст в сфері PR та реклами. Підприємець. Організатор бізнес-клубу Young Stars. Реалізував декілька успішних бізнес-проектів, від школи танців до оптової торгівлі з Китаєм.

Петро Савич.

Власник консалтингового агентства в області  маркетингу та реклами. В минулому член Правління міжнародної організації Aegee-Kyiv в напрямку залучення партнерської підтримки. Організатор багатьох проектів по молодіжному розвитку бізнесу. Експерт по залученню бізнес-ресурсів та інвестицій.

Які теми будуть розкриті на майстер-класі:

Від ідеї до проекту. Як отримати перші гроші за 7 днів

За що сьогодні люди готові платити

Принцип "Акваланг”. Як надійно зануритись в бізнес.

Конкретні моделі для старту власного бізнесу.

Фокус, як головний аспект швидких результатів

Використання оточення для прориву в підприємництві

Принцип "Ліфт”. Як тобі зробити за 60 днів те, що інші роблять за 2 роки.

Принцип "Бамбук”. Як зрозуміти, коли настане прорив у бізнесі.

Отож, фактична інформація:

Дата проведення:         28 лютого 2012.
Час:                             19:00-21:00
Місце:                          ЦКМ НАУ
Вартість: Безкоштовно!!! Але вхід по запрошенням.

Ти можеш отримати запрошення безкоштовно, якщо зареєструєшся на сайті   www.youngstars.org.ua вже зараз!

P.S.  Будь уважним, цей майстер-клас може спровокувати процес безповоротних змін в твоїй свідомості і привести до стійкого бажання створити власний бізнес.

Якщо ти прийняв рішення вийти на новий рівень життя в 2012 році, то прямо зараз заповни заявку на участь   www.youngstars.org.ua та приходь на майстер-клас!

Переглядів: 945 | Додав: Pavel | Теги: Корогодський | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]