Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Середа, 24.04.2024
Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Проект «Кава з партнером» для студентів Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана
15:08
Проект «Кава з партнером» для студентів Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана

Компанія «Ернст енд Янг» та Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана організовують зустрічі студентів з працівниками найвищого рівня в «Ернст енд Янг» – партнерами компанії. Раз на два місяці студенти зможуть зустрітися на території КНЕУ в неформальній обстановці з партнерами різних відділів – аудиту, податково-юридичного, IT-ризиків, супроводу транзакцій. Рід час «Кави з партнером» студенти зможуть обговорити актуальні проблеми у відповідних сферах, дізнатися історії успіху молодих партнерів компанії, почути від професіоналів їхні секрети кар’єрного зростання та особистого розвитку.

На «Каву з партнером» запрошуємо студентів 4-5 курсів Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, які мають велике бажання розширити свої знання в обраній сфері та поспілкуватися з успішними представниками компанії.

Кількість місць на кожну зустріч обмежена.

Відбір учасників відбуватиметься по аплікаційним формам.

Подальшу інформацію по кожному проекту та аплікаційні форми Ви зможете знайти на інформаційних стендах КНЕУ та на нашому сайті.

Переглядів: 1274 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]