Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2012 » Лютий » 29 » З 1 березня Google стежитиме за користувачами: як приховати веб-історію.
19:50
З 1 березня Google стежитиме за користувачами: як приховати веб-історію.

З 1 березня набувають чинності зміни до правил використання сервісів Google.

Якщо ви маєте акаунт у будь-якому сервісі Google – Gmail, Youtube, Google Docs тощо – інформація про всі ваші дії стане доступною для інших сервісів мережі.

Зважаючи на те, що акаунти соціальної мережі Google+ та Google-екаунти – це єдине ціле, відтепер користувач не зможе бути анонімними, користуючись, наприклад, лише поштою. До того ж, Google відтепер автоматично реєструє усіх своїх нових користувачів у соціальній мережі Google+ та пошті Gmail, фактично не залишаючи людям іншого вибору.

В компанії, утім, пояснили, що зміни до правил приватності, навпаки, полегшать користувачам роботу з її сервісами – оскільки тепер ці правила будуть єдині, а не кілька десятків, як раніше.

"Нова політика відображає наше бажання спростити користування службами, щоб ви отримували потрібний вміст тоді, коли він вам потрібен", - сказано в офіційному блозі Google.

Тож, якщо користувач захоче вберегтися від оприлюднення потенційно важливої інформації, яка збирається з YouTube, Google +, Google та інших ресурсів, потрібно видалити веб-історію акаунтів та зупинити її фіксацію в майбутньому.

Після того, як ви зайдете у свій аккаунт в Гугл, наберіть https://www.google.com/history у браузер, радить CNET.com.

Можна також вибрати опцію у випадаючому меню у правому верхньому куті меню у продуктах гул Gmail, Google+ чи Google.com. і перейдіть до Історії. Якщо історія у вас працює, ви побачите список останніх відвідуваних сайтів і пошукових запитів, зроблених вами.

Щоб почистити свою історію, натисніть кнопку Remove all Web History (видалити всю історію веб-пошуку). Після того, як ви натиснете ОК, ваша історія буде стерта.

Це також зупинить подальше збереження історії веб-пошуку.

За матеріалами: http://life.pravda.com.ua

Переглядів: 938 | Додав: Pavel | Теги: Важливо! | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]