Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 09.05.2024
Головна » 2011 » Вересень » 20 » Компанія «Ернст енд Янг» оголошує про новий сезон проекту «Крок у майбутнє 2012» для студентів КНЕУ.
11:48
Компанія «Ернст енд Янг» оголошує про новий сезон проекту «Крок у майбутнє 2012» для студентів КНЕУ.

Проект має на меті надати студентам актуальні фахові знання та допомогти у підготовці до професійного життя 

Міжнародна компанія «Ернст енд Янг»  оголошує про відкриття наступного сезону освітнього проекту «Крок у майбутнє 2012» для студентів Київського національного економічного університету імені В. Гетьмана (КНЕУ). На учасників чекають такі ініціативи:

Університет «Ернст енд Янг», що пропонує лекції з аудиту, податків і транзакцій. Реєструйся вже зараз. Починаємо в жовтні!

Кава з партнером, де студенти зможуть поспілкуватися із керівництвом компанії про кар’єрні перспективи, дізнатися про життя в компанії та секрети успіху від найкращих фахівців «Ернст енд Янг». Кожні два місяці до КНЕУ приїжджатиме партнер компанії для неформального спілкування із студентами.

Конкурс бізнес-кейсів, який дозволить студентам відчути себе в ролі аудитора та запропонувати своє унікальне рішення. На переможців чекає стажування у відділі аудиту компанії. Чекайте на подробиці в листопаді 2011 р.

День відкритих дверей  у квітні 2012 р., коли студенти зможуть завітати в гості до офісу «Ерснт енд Янг», побачити, як працюють її фахівці, дізнатися більше про структуру та корпоративну культуру компанії.

Тестування студентів, які зацікавлені в участі у відборі на вакантні посади в компанії. Тестування проходитиме в аудиторіях КНЕУ у квітні 2012 р.

Докладніше про всі проекти та умови участі в них можна дізнатися на сайті «Ернст енд Янг» ey.com/ua у розділі «Кар’єра».

Починаємо в жовтні!

Переглядів: 1527 | Додав: Pavel | Теги: заходи КНЕУ, новини КНЕУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]