Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 09.05.2024
Головна » 2011 » Грудень » 13 » Лекція-тренінг від компанії “OVB Алфінанс Україна”
12:47
Лекція-тренінг від компанії “OVB Алфінанс Україна”

Компанія "OVB Алфінанс Україна” розпочинає ряд лекцій-тренінгів в КНЕУ, впродовж яких працівники компанії надаватимуть інформацію щодо особистого фінансового планування, оптимального розподілу коштів, фінансового аналізу, інструментів для капіталовкладень, страхових копаній, інвестиційних фондів тощо. Формат «лекція-тренінг» дозволяє вільно спілкуватися з практичними фахівцями та дізнаватись реальні бізнес ситуації сфери фінансових послуг. В рамках співпраці з КНЕУ, компанія "OVB Алфінанс Україна” проведе курс тренінгів, під час яких будуть розглядатись різні теми, формуватись групи учасників, даватися практичні бізнес-кейси, коучинг тощо.

Лекцію-тренінг №1 буде проведено 15 грудня 2011 року, в конференц-зал КНЕУ (І корпус). З 14:40 до 16:00. Для участі в тренінгу необхідно пройти on-line реєстрацію (в новинах) на сайті Наукового студентського товариства КНЕУ (nst.kneu.kiev.ua), Студентської академічної ради (sarkneu.at.ua) або Центру працевлаштування «Перспектива» (kneu-job.com.ua).

Додаткові питання задавайте в Наукове студентське товариство к. 252 (І корпус) або за тел. 096-748-16-18 (модератор від КНЕУ).

Переглядів: 1207 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Руслан Юрків  
0
Шановні !
Компанія називається Алфінанц - літера "ц" !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]