Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 09.05.2024
Головна » 2011 » Травень » 12 » Новини з ректорату: скільки триватиме 2011-2012 навчальний рік
11:11
Новини з ректорату: скільки триватиме 2011-2012 навчальний рік

На минулому ректораті КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, що відбувся цього тижня за участю голови САР Маріне Саркісян, вирішували низку важливих питань, що стосується студентської громади університету. Зокрема, про те, скільки буде тривати та яким чином буде організовано 2011-2012 навчальний рік та про систему оцінювання знань студентів.

Ректор Анатолій Федорович Павленко запевнив, що і в наступному навчальному році збережеться система оцінювання 50/60 (50 балів - семінарські заняття + 60 балів - іспит), адже ця система знайшла підтримку у студентів.

Що стосується тривалості 2011/2012 навчального року, то всіх присутніх запевнили, що розпочнеться він 1 вересня 2011 року і завершиться 31 травня 2012, у зв'язку із проведенням чемпіонату з футболу ЄВРО-2012. Саме 31 травня буде днем закінчення літньої сесії в нашому університеті. А от щодо організації додаткових занять, то тут думки розійшлися. Загалом є два варіанти. Варіант перший - ВСІ суботи у 2011-2012 навчальному році будуть РОБОЧИМИ. Варіант другий - суботи та неділі будуть вихідними, але щодня у розкладі з'являться по 1-2 додаткових пари.

Студентська академічна рада КНЕУ ім. Гетьмана підтримує другий варіант (з додатковими парами та двома вихідними), вважаючи, що робоча субота створить незручності для студентів з інших міст та студентів, які навчаються на військовій кафедрі.

Свою думку щодо варіантів організації наступного навчального року висловлюйте у коментарях у ТЕМІ НА ФОРУМІ та беріть участь у опитуванні на сайті! Нам важливо знати вашу думку!

Переглядів: 3375 | Додав: Pavel | Теги: 2011-2012 навчальний рік, ректорат, новини КНЕУ | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 9
9 Наталия  
0
Я всё понимаю,что студентам с других городов будет неудобно учиться по субботам,но я,как киевская,огорчена(Меня абсолютно не радуют дополнительные пары.

8 Наташа  
0
Спасибо!!! Конечно, было бы неплохо, чтоб зимнюю сесию мы здали до Нового года, а то второй семестр будет "очень жарким"

7 Саркісян Маріне  
0
Начало учебного года 1 сентября. Это окончательно. Первый семестр мы учимся без изменений. На счет второго, то еще нет официального приказа. Как только что-то прояснится мы обязательно сообщим. Следите за новостями сайта!

6 Наташа  
0
А когда мы узнаем, когда начало учебного года?

5 Саркісян Маріне Араратівна  
0
В общежития будут заселять не только волонтеров, но и гостей-болельщиков. И при том будет приказ МОНМтаС.

4 Кешка  
0
а при том, что в общаги будут заселять волонтеров.

3 Аноним  
0
А при чём тут наш КНЭУ к Евро-2012?
Как может спортивный сектор затрагивать интересы системы обрзования?

2 Саркісян Маріне Араратівна  
0
Андрію, дякуємо за Вашу підтримку! Сподіваємося, що нашу думку підтримає і ректорат, оскільки на попередньому ректораті (10 травня) проректор А. М. Колот заявив, що додавши 1-2 пари на день, викладчі будуть змушені працювати понаднормові години.
Ми будемо робити все можливе!

1 Андрій  
0
"Студентська академічна рада КНЕУ ім. Гетьмана підтримує другий варіант (з додатковими парами та двома вихідними), вважаючи, що робоча субота створить незручності для студентів з інших міст та студентів, які навчаються на військовій кафедрі."

Аплодирую стоя.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]