Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Середа, 08.05.2024
Головна » 2011 » Лютий » 14 » ПЕРША ШКОЛА МОДЕРАТОРІВ У КИЄВІ!
20:11
ПЕРША ШКОЛА МОДЕРАТОРІВ У КИЄВІ!

На початку жовтня 2010 р. у Києві почала постійну роботу Школа модераторів, організована компанією UMG International під егідою Української Асоціації Маркетингу, КНЕУ і факультету соціології Національного університету імені Тараса Шевченка. Основна мета школи – надати студентам профільних факультетів вищих закладів освіти і молодим дослідникам практичні знання з організації і проведення якісних досліджень.

Під час занять студенти не лише відвідують майстер-класи з якісних методів досліджень, лекції з маркетингу і різних методик аналізу, але й самостійно організовують і проводять одне фокус-групове інтерв’ю, навчаються грамотно складати звіт за результатами дослідження. Це дає можливість на практиці перевірити здобуті під час навчання знання.

Викладають студентам кращі фахівці українського ринку якісних досліджень – Юлія Слесаренко (генеральний директор компанії Q&Q Research), Станіслав Чиглінцев (генеральний директор компанії МАСМІ Україна), Ірина Чудовська (провідний тренер Української Асоціації Маркетингу з якісних досліджень), Артур Герасимов (генеральний директор холдингу UMG – Українська Маркетингова Група). І основна цінність цих занять – максимальна наближеність одержуваного матеріалу до реалій майбутньої фахової діяльності студентів.

Уже в грудні 2010 р. студенти першого набору, які успішно склали іспити, одержали Кваліфікаційний сертифікат УАМ. І на другий день після іспиту значна частина слухачів школи отримали запрошення на роботу в провідні дослідницькі компанії України.

Друга Школа модераторів почне свою роботу 23 лютого 2011 р. До школи студентів зараховують лише після проходження тестування, яке відбудеться 15-17 лютого 2011 року за адресою вул. Червоноармійська 72, бізнес-центр «Олімпійський», 3-й під’їзд, 4-й поверх, UMG International (метро «Республіканський стадіон»).

Для запису на тестування необхідно надіслати лист-запит на адресу електронної пошти: uma@kneu.kiev.ua, або umaukr@mail.ru. У темі листа вказати вказати: «Реєстрація на тестування до школи модераторів». Безпосередньо у тексті листа зазначають такі відомості: прізвище, ім’я, по батькові, вищий заклад освіти з роком навчання, контактну інформацію (телефон і адресу електронної пошти).

Переглядів: 1144 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]