Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 09.05.2024
Головна » 2011 » Вересень » 3 » Заборгованість за користування інтернетом у мережі "narhoz.net" за літній період скасовано.
16:59
Заборгованість за користування інтернетом у мережі "narhoz.net" за літній період скасовано.

На початку вересня студенти КНЕУ, які проживають у гуртожитках, стикнулися із проблемою підключення до мережі інтернет "narhoz.net". Виявляється, плату за послуги нараховували усім абонентам, незалежно від того, користувалися вони інтернетом, чи ні у літній період. Адже, для для "замороження" рахунку необхідно було подати у компанію-провайдера заяву, чого більшість не зробила.

Студентська акдемічна рада, захищаючи інтереси студентської громади університету, звернулася  у особі голови комісії з питань підвищення якості освіти Богдана Жукевича до керівництва "narhoz.net" із проханням посприяти у вирішенні питання. Представники   "narhoz.net" дали наступну відповідь:

"Проект Ваших рекомендацій та більша частина наших розробок вже на етапі впровадження. Ми компанія, яка працює для кліентів та для задоволення певних їхніх потреб. Плата за літній період для неуважних та заклопотаних студентів, які не користувалися послугами була знята, оскільки ми не маємо наміру на цьому збагачуватися. Головне для нас- це задоволений клієнт!"

Переглядів: 1945 | Додав: Pavel | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]