Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Субота, 27.04.2024
Головна » 2011 » Квітень » 22 » 22 квітня - День пам'яті Вадима Гетьмана
00:00
22 квітня - День пам'яті Вадима Гетьмана
22 квітня минає 13 років з дня трагічної загибелі Вадима Гетьмана, видатного українського фінансиста, чиїм ім'ям названо наш університет. За ініціативи Студентської Академічної Ради КНЕУ у цей день в нашому університеті проводиться День пам'яті Вадима Петровича. На жаль, студенти мало обізнані, ким була та який внесок у розвиток України зробила ця людина. На сайті ми започаткували РОЗДІЛ Пам'яті Вадима Гетьмана, де можна дізнатися про погляди Вадима Петровича, обставини його вбивства, ознайомитися із його неопублікованим інтерв'ю.
Переглядів: 872 | Додав: Pavel | Теги: заходи КНЕУ, Вадим Гетьман, новини КНЕУ | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 5
5 shpazkel  
0
"Будем рады видеть любого человека, который поможет собрать качественный материал про Вадима Гетьмана"???
Пробачте, а навіщо тоді Студентська Академічна Рада???? Щоб Ви щось придумували а хтось це робив???? І Вас ще й конструктивна критика не влаштовує...... Ну Ви кльові.....

4 Pavel  
0
Ув. shpazkel, советников-пустозвонов очень много, а вот если нужно сделать что-то реальное, а не сочинять гневные коменты, так сразу и инициатива исчезает.
P.S. Будем рады видеть любого человека, который поможет собрать качественный материал про Вадима Гетьмана.

3 shpazkel  
0
У Вас щось все планується планується планується...... і так мало відбувається відбувається відбувається(((( Могли б підбірку статей про Вадима Петровича Гетьмана зробити якіснішою, а не використати перші 5 посилань, які видає гугл на подібний запит! Але щоб це була не пуста критика, я вже вам підкажу кілька моментів, щоб Ви на наступний рік зайнялись не популізмом, та переливанням з пустого в порожнє, а чимось толковим!!!!!
1) Вадим Гетьмн був ще й науковцем а не лише практиком.......... як щодо того щоб пошукати його статті у фахових виданнях
2) Вадим Гетьман захищався у КНЕУ................ як щодо того щоб пошукати і взяти інтерв"ю у наукового керівника....... чи офіційних опонентів....... рецензентів, які особисто знали Вадима Гетьмана та його уподобання в економіці
3) Ви самі знаєте що зробив Вадим Гетьман для макроекономіки України???? От коли дізнаєтесь, домовтесь про публічні лекції з фахівцями на тему "Вклад Вадима Гетьмана у розвиток економіки України", бо саме так у світових ВУЗах відзначають видатних постатей!
4) У Вашому стилі було, попросити деканати, щоб вони особисто проконтролювали, щоб кожен студент почитав вивішені Вами листівки......... Якщо Ви пропагуєте, що багато робите, то робіть! І якщо у Вас самих це не виходить, то не соромтесь просити допомоги!

2 Pavel  
0
Во всех корпусах университета были размещены тематические листовки. Также планировалась встреча с женой Вадима Петровича, но, увы, не состоялась.

1 Toni Bernanke  
2
"На жаль, студенти мало обізнані..."

А що робиться для того, щоб студенти були быльш обізнані. 17 переглядів даної новини (на 18 годину 22 числа) - ось той результат, яким можна охарактеризувати зроблене. Мене, на жаль, за станом здоров'я не було в Університеті, тому я не знаю... Можливо там відбулися якісь почесності щодо вшанування пам'яті Вадима Петровича. Чи хоча б щось мінімальне, що допомогло розкрити студентові очі на величь постаті в чию честь іменовано наш ВУЗ. Щиро на це сподіваюся.
Дякую, що хоч нагадали про цей день. Щиро.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]