Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

П`ятниця, 03.05.2024
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 28 29 »

В Україні 25 березня 2012 року о 3 (третій) годині за київським часом запроваджується "літній час" переведенням годинникової стрілки на 1 (одну) годину вперед. Про це йдеться у переданому УНІАН повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Запровадження "літнього часу" передбачено відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року №509 "Про порядок обчислення часу на території України", зазначили в Мінекономрозвитку.

Як відомо, вперше "літній" і "зимовий" порядок обчислення часу був запроваджений в Англії в 1908 році для економії і раціональнішого розподілу електроенергії впродовж доби. Перехід на зимовий час і назад регулярно здійснювався в СРСР з 1981 року.

Нині на "літній" і "зимовий" час переходять у більш як 110 країнах світу. ... Читати далі »

Переглядів: 874 | Додав: Pavel | Дата: 21.03.2012 | Коментарі (0)

Цей проект створений спеціально для того, щоб знайти ключ до запитання: Будувати кар’єру у великій компанії чи розпочати власну справу? 
Студентам та молодим спеціалістам буде надано можливість відвідати два тематичні блоки: 

Перший блок "Можливості кар’єрного росту" (6 квітня) буде представлений виступами спікерів із великих компаній, які розкажуть про специфіку роботи у своїй сфері (аудит, менеджмент, маркетинг, фінанси, HR) та проведуть короткий майстер-клас. Ніякої води, лише по суті! 

Другий блок "Власна підприємницька діяльність" (7 квітня) передбачає надання практичних знань у започаткуванні власного ... Читати далі »
Переглядів: 830 | Додав: Nikitoss | Дата: 21.03.2012 | Коментарі (1)

Столична влада вкотре обіцяє, що от-от звільнить Шулявський шляхопровід від нелегальної торгівлі, повідомляє Українська правда.

Як повідомляє прес-служба мерії, демонтаж нелегальних МАФів на завершальній стадії – розберуть усе до кінця тижня.

"Уже сьогодні з-під мосту прибрали 80% яток із секонд-хендом, решту приберуть упродовж 3 днів. Нині там працює демо ... Читати далі »

Переглядів: 841 | Додав: Pavel | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

Інститут вищої освіти  Київського національного економічного  університету  ім. В. Гетьмана разом із SIFE Ukraine оголошують про початок міжнародного конкурсу з бізнес проектів. Метою даного заходу є зібрати найкращих лідерів сьогодення та майбутнього з усього світу для створення більш відповідального суспільства, використовуючи позитивні синергії бізнесу.

Що таке SIFE?

SIFE – це міжнародна некомерційна організація, яка співпрацює із лідерами у сфері бізнесу та вищої освіти для того, щоб мобілізувати студентів задля покращення умов життя у їхніх соціальних середовищах перебування і одночасно допомогти їм стати соціально відповідальними бізнес лідерами.

Як це працює? ... Читати далі »

Переглядів: 756 | Додав: Pavel | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

І Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародне співробітництво: стан та перспективи розвитку» 18-22 квітня 2012 року.

Офіційні мови конференції: українська, англійська, російська.

Метою конференції є обговорення актуальних проблем міжнародного співробітництва, визначення ролі міжнародних організацій та глобалізаційних процесів в економічному, політичному та екологічному розвитку нашої країни!

Протягом робочих днів конференції будуть розглянуті такі теми:

1.                  Роль міжнародних організацій в економічному, екологічному та політичному

розвитку.

2.                  2. Вплив процесів глобалізації на економіку третіх країн.

3.                  3. Роль молодіжних об'єднань в питаннях міжнародного співробітництва. ... Читати далі »

Переглядів: 701 | Додав: Pavel | Дата: 19.03.2012 | Коментарі (0)

Французько-Український інститут менеджменту запрошує Вас взяти участь у круглому  столі «Іноземні банківські інвестиції: стан та перспективи розвитку» який відбудеться 23 березня 2012 о 14-30 за адресою: 062 ауд. (3 корпус КНЕУ),  вул. Дегтярівська, 49-г

Учасники: експерти з Незалежної асоціації українських банків, українські банки та банки з іноземним капіталом, викладачі та студенти.

Мета круглого столу: обмін досвідом у запропонованих для обговорення напрямках, встановлення та налагодження контактів учасників.

Програма круглого столу:
1. Основні стратегії діяльності іноземних банків на ринку банківських послуг в Україні. ... Читати далі »
Переглядів: 960 | Додав: Pavel | Дата: 19.03.2012 | Коментарі (0)

Уважаемые студенты, 
- планируете начать карьеру и пройти стажировку в крупной и успешной компании?
- хотите узнать, как работает международный инвестиционный бизнес?

KNEU Case Club приглашает Вас принять участие в эксклюзивной встрече с представителями инвестиционной компании Тройка Диалог!
Встреча будет состоять из 2 частей:
Часть 1. Мастер-класс: Инвестиционно-банковский бизнес: развитие рынка в Украине.
Часть 2. Презентация: Тройка Диалог и карьерные возможности для студентов.

Спикеры:
1. Алексей Ращупкин - Директор инвестиционно-банковского управления, Тройка Диалог Украина
2. Роман Захаров - Директор аналитического управления, Тройка Диалог Украина
3. Мария Янина - руководитель отдела обучения и развития, управление по работе с персоналом Тройки Диалог

О ко ... Читати далі »
Переглядів: 854 | Додав: paduno | Дата: 16.03.2012 | Коментарі (0)

Жоден із українських вищих навчальних закладів не увійшов до рейтингу Топ-100 світових вузів за рівнем репутації, складеного британською газетою "The Times" (Higher Education).

У рейтингу продовжують лідирувати американські виші - їх у сотні 44. На другому місці, за кількістю навчальних закладів, опинилася Британія. Утім, у порівнянні із минулим роком британських вишів стало менше на 2 заклади.

Перші шість позицій залишилися незмінними у порівнянні із 2011-им роком. Перше місце посів Гарвардський Університет (США), друге місце дісталося Массачусетському Інституту технологій (США), на третій позиції опинився Кембридж (Великобританія), четверта сходинка - Стенфордський університет (США), п'яте місце - Каліфорнійський університет у Берклі (США) і завершує першу шістку Оксфорд (Великобританія).

Зазначимо, що окрім США та Британії до першої десятки увійшов Університет Токіо (Японія). А у списку із перших 50-ти вишів представлені також університети Сінгапуру, Канади, Німеччини, Австралії, Китаю та Швейцарії. ... Читати далі »

Переглядів: 716 | Додав: Pavel | Дата: 15.03.2012 | Коментарі (0)

Столичний активіст-дизайнер Ігор Скляревський знайшов спосіб полегшити життя киянам та гостям міста. Чоловік розробив макети з туристичного ознакування для столиці. Скляревський пропонує карти, вказівники, інформаційні носії та вуличні показчики, виконані на коричневому тлі з зеленим обрамленням. За словами автора проектів такою, систему туристичного ознакування побачать сьогодні на художній раді в Головному управлінні архітектури Києва.

"Це розробляється як взаємопов’язана система, яка включатиме туристичну, вуличну, транспорту навігацію, розроблену в єдиному стилі та за єдиною логікою. І головне, ці складові "знатимуть" одна про іншу і будуть посилатися одна на іншу", - сказав Скляревський у коментарі "Українській правді. Київ".

Він додав, що так само, як і схему столичного метро, розробив вказівники з власної ініціативи.

"Це моя приватна ініціатива. Мені цю роботу ніхто не замовляв, але я її готовий віддати місту безкоштовно. 14 березня я презентував розробки на художній секції Головного управління архітектури. Їхнє рішення буде відомо пізніше", - сказав Скляревський. ... Читати далі »

Переглядів: 1195 | Додав: Pavel | Дата: 15.03.2012 | Коментарі (0)