Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Неділя, 05.05.2024
Головна » 2010 » Листопад » 20 » «Бритіш Американ Тобакко Україна» запрошує на презентацію кар’єрних можливостей для випускників
12:03
«Бритіш Американ Тобакко Україна» запрошує на презентацію кар’єрних можливостей для випускників
24 листопада 2010 року о 14:40 у приміщенні головного корпусу КНЕУ (проспект Перемоги, 54/1, аудиторія №428) відбудеться презентація Програми для випускників The Challenge Initiative «Бритіш Американ Тобакко Україна», під час якої представники компанії розкажуть про вимоги до кандидатів, можливості в рамках програми та перспективи побудови кар’єри.

«Бритіш Американ Тобакко Україна» – перше спільне підприємство з іноземними інвестиціями у тютюновій галузі України. Нині компанія відіграє значну роль на тютюновому ринку України і пропонує споживачам продукцію найвищого міжнародного ґатунку.

Щороку «Бритіш Американ Тобакко Україна» проводить конкурс серед випускників вищих навчальних закладів і надає переможцям можливість працювати, розвиватися та будувати кар’єру в середовищі професіоналів міжнародного рівня.

Програма для випускників The Challenge Initiative (www.batgraduates.com) триває два роки. Протягом цього часу учасник здобуває необхідні професійні знання та навички, досвід управління, вивчає бізнес, а також самостійно обирає підрозділ компанії, в якому хоче працювати.

Індивідуальний план розвитку передбачає стажування за кордоном, в одній зі 180 компаній Групи «Бритіш Американ Тобакко». Міжнародний досвід дає змогу ширше поглянути на бізнес, запозичити цінні знання й побудувати тісні зв’язки з колегами з інших країн.

За умови сумлінної роботи та високих результатів діяльності після закінчення Програми учасник отримує посаду менеджера в «Бритіш Американ Тобакко».

Аплікаційна форма знаходиться за адресою http://www.batgraduates.com/apply-now.asp

Ви можете дізнатися більше про «Бритіш Американ Тобакко Україна» на сайті компанії www.bat.ua.
Переглядів: 970 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]