Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2012 » Лютий » 3 » EX.UA знову працює!
11:02
EX.UA знову працює!

Останніми днями український інтернет-простір буквально стояв на вухах - закрили найбільший і улюблений файлообмінник країни EX.ua. Закрили цинічно і грубо, так само, як і все, що робиться останнім часом у нашій країні. Проте, влада не розрахувала свою всесильність. Це не Тимошенко з Луценком у в'язниці, які особливими чеснотами не вирізняються. Тут не треба організаторам проплачувати мітинги і акції. Все вийшло спонтанно і природньо - користувачі просто стали на захист своїх прав - і поставили владу на коліна - впали сайти усіх основних державних органів, а Азаров закрив свою славнозвісну сторінку у Facebook через гори спаму. Їх атакували десятки тисяч юзерів, не домовляючись, не обираючи лідера, не проголошуючи гасел. Вперше за історію її правління режиму ПР українське суспільство показало, що воно таки на щось спроможне.

В ніч з 2 на 3 лютого EX.ua відновив свою роботу. До цього в четвер МВС відкликала вимогу про блокування домену Ex.ua. Після цього компанія-реєстратор Imena.UA розблокувала домен Ex.ua. Проте, міліція повідомила, що кримінальну справу про порушення прав інтелектуальної власності продовжать розслідувати. Тим часом скарники-власники авторських прав швиденько намагаються зробити крок назад: першим у ефірі під час новин відхрещувався телеканал 1+1, компанії Adobe Systems inc. і Graphisoft R&D скаржились в міліцію на EX.UA, але не просили його закривати або відключати.
Про це заявив юридичний представник компаній Adobe Systems inc. і Graphisoft R&D в Україні Павло Миколюк. Раніше компанія "Майкрософт Україна" заявляла, що не скаржиласяу МВС на ex.ua, проте у міліції не змогли відповісти чітко, чому раніше оприлюднювали подібну інформацію.

На головній сторінці файлообміннику согодні висить ось таке повідомлення:

Переглядів: 796 | Додав: Pavel | Теги: ex.ua ЖИВИЙ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Pavel  
0
"тут огромное количество людей потерпает от того что жрать нечего"
Вы в этом уверенны? Если бы это было действительно так, то давно бы случилась революция, переворот, да что угодно. Но все тихо сидят в своих норках. И молчат. Значить всё нормально.

1 Ололоша  
-2
Чесное слово , люди вы как зомби. ... всегда было туевая куча файлообменников, и все качали с разных сайтов, ну закрыли ... все было бы как с инфо стором ... ну открылся бы 2 сайт ... ( сервера же не все забрали ) ну да ладно .. черт с тем иксом .

Меня удивило больше "і поставили владу на коліна" , вы издеваетесь черт подери??? тут огромное количество людей потерпает от того что жрать нечего, а вы боритесь за халяву и празднуете когда вам отдали халяву?? Неужели вам в жизни ничего больше не нужно?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]