Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Середа, 08.05.2024
Головна » 2011 » Лютий » 26 » Програма "Розвиток громадської активності молоді"
12:47
Програма "Розвиток громадської активності молоді"
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація оголошує про початок реалізації програми «Розвиток громадської активності молоді» серед членів органів студентського самоврядування та голіз студентських профспілкових організацій вищих навчальних закладів І-ІУ рівнів акредитації, розташованих на території Шевченківського району м. Києва. Мета програми-відбір та навчання громадсько-активної молоді навичкам управлінської діяльності для подальшого розвитку молодіжних громадських ініціатив в районі, а також залучення молоді, наділеної лідерськими якостями, до роботи в структурних підрозділах Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.
Для участі у програмі будуть відібрані 50 учасників, які надалі зможуть доопрацювати свої творчі ідеї та опанувати навички розробки сошально-корисних проектів під час п'ятиденної виїзної «Літньої школи молодого лідера», яка пройде у серпні 2011 року на території острова Король (Київська область, Обухівський район).
За результатами захисту розроблених проектів, який відбудеться у листопаді 2011 року, кращі учасники будуть зараховані до кадрового резерву у структурні підрозділи Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації. Краші проекти увійдуть до збірки проектів, яка буде розповсюджена серед керівництва Шевченківського району та вищих навчальних закладів з метою ознайомлення з інноваційними молодіжними пропозиціями.

Відбір учасників Програми триватиме до 1 квітня 2011 року. Для участі у Програмі студентам потрібно заповнити спеціальну анкету, яка додається, та направити її до відділу у справах сім'ї, молоді та спорту за адресою: 01030, м. Київ, бул. Т. Шевченка, 26/4, каб. 409, тел./ф. 235 63 64, або на електронну адресу: shevtsova@shev.gov.uamailto:sport@shev.gov.ua

Електронний варіант анкети можна знайти ТУТ.

Переглядів: 2940 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]