Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2010 » Листопад » 6 » Запрошуємо взяти участь у тренінгу з техніки ведення переговорів!
12:36
Запрошуємо взяти участь у тренінгу з техніки ведення переговорів!

Студентська Академічна Рада КНЕУ ім. В. Гетьмана запрошує взяти участь у тренінгу щодо управління переговорами в поєднанні із презентацією громадської діяльності, який відбудеться 11 листопада о 17-00 в 519 аудиторії головного корпусу університету.

Довідкова інформація:

Київський міський осередок ВМГО «Демократичний Альянс» на даний момент розпочала серію тренінгів та презентацій у Вузах Києва. Такі пройшли вже заходи у КНУ ім.Т. Шевченка, КНУТД, Університеті економіки та права «Крок», Національному Університеті харчових технологій, КНЕУ ім. Гетьмана. Дана методика допомагає обєднати студентів та активізувати їхню суспільну позицію. В основі даного тренінгу гра, ось декілька слів про неї

Історія гри:

Ця гра була розроблена керівником Талліннської школи менеджерів Владимиром Тарасовим в 1997 році.

Ця гра була проведена більше 50 раз (як правило, в рамках бізнес-курса «Техніка управління боротьби»), і в ній взяли участь більше 2000 тисяч менеджерів і підприємців із різних міст і країн (Естонії, Латвії, Росії і України).

Гра оцінюється учасниками виключно як корисна, вражаюча, і в деякому сенсі шокуючи.

Ціль гри і призначення:

Гра має багатоцільовий характер, вона дозволяє учасникам:

·         Дати реальне розуміння про різні типи поведінки в бізнесі і різних стилях ведення переговорів;

·         Дати бачення одної і тої ж ситуації з різних рольових позицій;

·         Зрозуміти причинно-наслідкові зв’язки, які приводять до різних результатів при веденні жорстких бізнес-переговорів;

·         Прослідкувати і осмислити процес формування власного іміджу як невід’ємної частини наслідку бізнес-поведінки;

·         Обмінятися досвідом різних схем, ходів і прийомів в бізнесі з іншими учасниками;

·         Сформувати і закріпити нові навики бізнес-поведінки 

«Демократичний Альянс» створився 29 квітня 1995 року. За 15 років організація створила мережу активних команд, що постійно діютьу 18 областях України. «Демократичний Альянс» стоїть на  захисті громадських інтересів загалом та прав і свобод кожного громадянина України. В арсеналі організації велика кількість реалізованих проектів у різних галузях: просвітництво, благодійність, екологія, правозахисна та міжнародна діяльність. Серед найвідоміших проектів є «Школа лідера», «Академія політичної освіти», «Школа журналістики, різного роду тренінги та семінари, благодійна акція «Миколай збирає подарунки», «Здоровенний квест», екологічний фестиваль «День Землі»

Місія організації:

Формування на засадах християнської-демократії нової, відповідальної, патріотично-орієнтованої громадсько-політичної еліти країни шляхом створення умов для розвитку, вдосконалення і реалізації молоді на користь українського народу.


Переглядів: 1023 | Додав: Pavel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]