Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 28.03.2024
Головна » 2012 » Квітень » 19

Відкритість проведення вступної кампанії-2012 планується забезпечити шляхом включення представників студентства до складу приймальних комісій. З таким проханням міністр освіти звернувся до керівників вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.
У листі, підписаному міністром Табачником, зазначається, що до міністерства надходять звернення органів студентського самоврядування, а також молодіжних громадських організацій щодо необхідності забезпечення відкритості та прозорості при проведенні прийому до вищих навчальних закладів у 2012 році. 
Зважаючи на це Міністерство освіти просить включити до складу приймальної ком ... Читати далі »

Переглядів: 973 | Додав: Pavel | Дата: 19.04.2012 | Коментарі (0)

Сайт найбільшого інтернет-магазина України Rozetka.UAнедоступний. 

Як стало відомо AIN.UA, наразі у хостингову компанію Mirohost прийшли представники податкової інспекції з метою вилучити сервери інтернет-магазина.

Як пише watcher.com.ua, ТОВ "Розетка.уа" звинувачують в ухиленні від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень. 

В Єдиному державному реєстрі судових рішень "Українська правда"виявила низку постанов Окружного адміністративного суду Києва та Київського апеляційного адміністративного суду.

Як вбачається з даних постанов, ТОВ "Розетка.Уа" оскаржувало дії Державної податкової інспекції у Печерському районі Києва, яка провела документальну невиїзну перевірку фірми та склала акт від 16 травня 2011 про результати такої перевірки.

На думку "Розетки.Уа", податкова ... Читати далі »

Переглядів: 925 | Додав: Pavel | Дата: 19.04.2012 | Коментарі (0)