Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 12.12.2024
Головна » 2012 » Березень » 15

У великому супермаркеті й так складно не розгубитися, а ще й у голові крутяться численні поради дієтологів та експертів зі здорового харчування. Нам кажуть, що слід уникати яєць – бо в них холестерин, а згодом запевняють що з яйцями все гаразд, а той холестерин не шкодить серцю.

Збиті з пантелику, ми врешті в відчаї нагрібаємо повний кошик оброблених продуктів, які аж ніяк не можна назвати корисними.

Розвіяти деякі поширені міфи та хоч трохи помогти розібратися з питанням, що ж можна їсти, намагається Джоанна Блітман, яка присвятила понад 20 років журналістським розслідуванням у галузі харчування.

Про це пише The Daily Mail.

Міф перший. Знежирене молоко корисніше від незбираного

Чимало людей уникають незбираного молока через його жирність. Насправді ж жирність молока від середньостатистичної корови становить лише 3,7 - 5%. Тож, якщо ви не п’єте його літрами, на загальну кількість спожитих вами жирів це не дуже вплине. Натомість знежирене та напівзнежирене молоко – менше поживне. Вершки ж містять вітаміни A, D, E та K, важливі для імунітету та кісток.

  ... Читати далі »

Категорія: Про все на світі | Переглядів: 2059 | Додав: Pavel | Дата: 15.03.2012 | Коментарі (0)