Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2010 » Жовтень » 19 » Лист-звернення з проханням про допомогу.
09:29
Лист-звернення з проханням про допомогу.
Доброго дня, Вельмишановні!

Звертаюся до Вас в надії на те, що ви зможете допомогти вирішити нагальну проблему! В нашому університеті викладає чимало поважних викладачів, і студентам надається можливість слухати їхні корисні лекції. Та, на жаль, не завжди надаються гідні для цього умови. Оскільки, більшість лекцій проводяться у 15 та 16 аудиторіях, які взагалі не розраховані на функціонування восени та взимку. Батарей, які там є, вистачає хіба що на обігрів стін аби не зруйнувалась будівля. Людині, яка там не бувала, навряд чи вдасться уявити картину теперішньої пари-лекції. Добре, коли сидиш у пуховику, закутавшись найтеплішим шарфом і накинувши капюшона – не замерзаєш! Але ж це тільки осінь, а чим закутуватись взимку? І як зігрівати занімілі руки ? В рукавичках писати не зручно!
І такий варіант навряд чи до вподоби тим, хто особливо бережно ставиться до свого здоров`я.
Витримати бодай одну пару в такій аудиторії дуже важко! Навіть мозок швидко замерзає.
Через холод в аудиторіях викладачі інколи змушені навіть скорочувати лекції. Радісно! Та чи рятує це, якщо наступна або навіть дві лекції в цій же аудиторії!?

Прошу вашої допомоги і розраховую на вашу підтримку!
Дякую.

Студентка 4 курсу
Чечина Ірина

З любов`ю до САР=)

Такого листа з проханням про допомогу ми отримали на електронну пошту. САР ще у минулому навчальному році зверталася до керівництва університету з проблемним станом лекційних аудиторій №15 та 16 другого корпусу. Влітку у одній з аудиторій був зроблений ремонт, восени обіцяли відремонтувати і іншу. Проте, проблеми з опаленням у вказаних аудиторіях вирішенні не були. Ми запевняємо, що прикладемо максимум зусиль для вирішення цієї важливої для університету проблеми.

Переглядів: 50059 | Додав: Pavel | Рейтинг: 2.1/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]