Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Понеділок, 29.04.2024
Головна » 2010 » Жовтень » 09
За повідомленням УНІАН, Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ підписав УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 926/2010 "Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні"

Текст документа розміщено на офіційному сайті голови держави..

Цим Указом "з метою забезпечення поліпшення функціонування та інноваційного розвитку освіти в Україні, підвищення її якості та доступності, інтеграції до європейського освітнього простору із збереженням національних досягнень і традицій” в Україні 2011 рік оголошено Роком освіти та інформаційного ... Читати далі »
Переглядів: 1517 | Додав: Pavel | Дата: 09.10.2010 | Коментарі (0)

Все частіше у коридорах нашого університету можна почути про міфічні штрафи за пропущені лекції чи семінари. На минулому засіданні ВСР заступник міністра освіти Євген Суліма ще раз дав пояснення, за що платитимуть студенти.

Євген Суліма зазначив, що першочерговим завданням студентства є здобуття знань. "Якщо студент прийшов вчитися, то держава надає йому всі можливості згідно з затвердженим навчальним планом". Він також наголосив на необхідності усвідомлення студентами відповідального ставлення до навчального процесу.

Керівник Секретаріату ВСР Наталія Якуніна зазначила, що прийнята постанова жодним чином не стосується відпрацювань семінарів, лекцій, перескладання заліків чи іспитів. "Ця постанова стосується тільки лабо ... Читати далі »

Переглядів: 1261 | Додав: Pavel | Дата: 09.10.2010 | Коментарі (0)