Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КНЕУ

Понеділок, 29.04.2024
Головна » 2010 » Жовтень » 19

Цією статтею ми розпочинаємо новий проект на сайті "З САР до успіху!". Його мета - Ваше успішне навчання та подальше влаштування кар'єри.


Ваш пошук роботи увінчався першим успіхом - фахівець з підбору персоналу подзвонив і призначив зустріч. Наразі має відбутися найскладніший етап - співбесіда, де потрібно довести, що в реальному житті ви так само хороші, як на папері. Щоб не впасти обличчям в бруд, підготуйтеся на усі 100%. Пропонуємо поради, як це зробити.

Назбирайте інформацію про компанію

Насамперед зберіть інформацію про компанію, в яку вам належить йти. Отримані відомості дозволять продемонструвати зацікавленість у майбутній роботі, засвідчать, що ви уважний і компете ... Читати далі »

Переглядів: 1943 | Додав: Pavel | Дата: 19.10.2010 | Коментарі (0)

Доброго дня, Вельмишановні!

Звертаюся до Вас в надії на те, що ви зможете допомогти вирішити нагальну проблему! В нашому університеті викладає чимало поважних викладачів, і студентам надається можливість слухати їхні корисні лекції. Та, на жаль, не завжди надаються гідні для цього умови. Оскільки, більшість лекцій проводяться у 15 та 16 аудиторіях, які взагалі не розраховані на функціонування восени та взимку. Батарей, які там є, вистачає хіба що на обігрів стін аби не зруйнувалась будівля. Людині, яка там не бувала, навряд чи вдасться уявити картину теперішньої пари-лекції. Добре, коли сидиш у пуховику, закутавшись найтеплішим шарфом і накинувши капюшона – не замерзаєш! Але ж це тільки осінь, а чим закутуватись взимку? І як зігрівати занімілі руки ? В рукавичках писати не зручно!
І такий варіант навряд чи до вподоби тим, хто особливо бережно ставиться до свого здоров`я.
Витримати бодай одну пару в такій аудиторії дуже важко! Навіть мозок ... Читати далі »
Переглядів: 50061 | Додав: Pavel | Дата: 19.10.2010 | Коментарі (0)

У жовтні 2010 року компанія «Ернст енд Янг» розпочала новий проект професійної підготовки студентів «Університет «Ернст енд Янг». Завдання цього проекту – надати студентам можливість обговорити напряму із співробітниками різних рівнів компанії ключові тенденції в розвитку професії 
 та можливі напрямки розвитку кар’єри. Залежно від зацікавлень та обраного фаху, студенти можуть обрати один модуль для участі в заняттях – аудит, податки чи ІТ-аудит. 

З жовтня 2010 р. по квітень 2011 р. в офісі компанії «Ернст енд Янг» у Києві для студентів будуть проводитися заняття з представниками різних відділів, які ознайомлять студентів з актуа ... Читати далі »

Переглядів: 1087 | Додав: Pavel | Дата: 19.10.2010 | Коментарі (0)